Clara Dress

Size 38/42/46/50 Colour: Red Maroon
Blue Greengreen brownGreen TurqouisRed Maroon
Size: 38
384250
In Stock

Quantity:
RM78.00
 
Add to Cart
DETAILS

New arrival!!

Clara Dress

 

Postage: RM8/12ss

Size 38/42/46/50

Special utk customer yg beli Clara Dress dapat FREE GIFT plain shawl Keknis (color random). Setiap helai belian dpt sehelai shawl.

Special utk agen pulak setiap jualan 10pcs (jualan terkumpul) akan dpt REWARD!! Kami bagi CASH RM50 utk setiap agen yg dpt jual 10pcs. Kalau jual 20pcs dpt la RM100 dan seterusnya!! So jgn lepaskan peluang ni, agen2 buat sale kaw2 yer..dah la dpt untung, dpt REWARD lagi!! (Tarikh tamat utk dpt reward sebelum jualan terkumpul dikira sehingga tarikh 31/12/2016). Agen2 kena list nama cust dan kuantiti helaian jualan utk tuntut hadiah yer...

Woww!! New Arrival pada harga YES (Year End Sale!!) Dah la ada FREE GIFT lagi?? Mmg rugi kalau tak grab. Clara Dress ni limited edition dan exclusive by DAD dan takkan dapat dr mana2 seller yg lain...confirm puas hati!!

 

Keistimewaan Clara Dress ni:

1. Ada size jadi x perlu risau tak padan kan (ukuran rujuk gambar carta ukuran)

2. Diperbuat dari material Amoda Silk (Royal Silk) yg ironless dan sgt2 mudah utk dijaga. Campak dalam mesin basuh pun tahan lasak!! Yg paling penting material sejuk dan selesa utk pakai ke mana2 juga majlis atau casual.

3. Bahagian dada Clara Dress ada Hidden Zip, sesuai sgt utk ibu2 yg breastfeed. Kalau x breastfeed pun takyah segan sebab zip tu tersembunyi, tak nampak pun.

4. Lengan Clara Dress yg bergrip getah mmg sesuai sgt time2 travel kita nak berwudhuk, selak aje tak risau basah kan.

5. Bahagian pinggang Clara Dress ni dihiasi pearl lace yg cantik dan kemas!! Mmg menaikkan seri dress ni

6. Bahagian bahu Clara Dress ada span utk kelihatan lebih kemas dan terletak.

7. Corak Clara Dress yg inspired Pucci yg tengah trending skrg ni mmg WAJID grab sorang satu!! Corak abstract ni menampakkan ilusi si pemakai nampak slim tau.

8. Cutting Clara Dress pulak semestinya direka kembang ala2 princess cut, so boleh la feeling ala2 princess, sesuai gak utk pengapit2 utk majlis kawin kan??

 

PHOTOS
back to top ⤴